onsdag den 1. februar 2012

7 Fantastiske Makeup Råd

Kære læsere. Jeg har samlet et par makeup råd som jeg synes I skal læse igennem. 


  1. Vælg enten at fremhæv din mund eller dine øjne. Man kan godt blive revet med når man ligger makeup, men vælg et fokus. Hvis du har knald rød læbestift på, så sats ikke på smokey eyes også. Vælg hvad andre mennesker skal se på, og hvad du også selv skal se i dit spejlbillede.
  2. Vælg en lipliner i samme farve som din læbestift. Det ser ikke altid for godt ud hvis du har en lys læbestift på, og liplineren er mørkere end læbestiften, vælg derfor en lipliner der passer til dine læbers farve. 
  3. Mode er godt, men skab din egen. Det kan godt være at det er moderne lige for tiden med sorte læber og mørke negle, men det passer altså ikke til alle. Eksperimenter med farver og find det der passer til dig. F.eks. synes jeg selv at jeg ligner en klovn med mørk læbestift, og sådan er vi jo forskellige, ikke alt passer godt til alle. 
  4. Sørg for at der er sammenhæng mellem din makeup og din tøjstil. Vælg hvilket tøj du skal have på, og læg din makeup ud fra det. Hvis du tager en rød fin festkjole på, så vælg f.eks. at gør noget ud af din makeup så den supplerer den fine kjole. Vælg eksempelvis at lav smokey eyes, eller læg flot rød læbestift på, som passer til kjolen. 
  5. Brug makeup efter din hudfarve, det siger vidst sig selv. 
  6. Rens din hud. Huden har ikke godt af at sove med makeup på, så rens den hver morgen og aften, så sikrer du også den vil holde sig ren og du får måske færre bumser.
  7. Vælg makeup efter din hudtype, dvs. hvis du f.eks. har tør hud, så vælg en pudder eller foundation der også fugter din hud.
Jeg håber, at I vil tage rådene til jer, og I er meget velkomne til selv at skrive nogle makeup råd :).

     




Ingen kommentarer:

Send en kommentar