tirsdag den 7. februar 2012

Hvilken slags hud har du?


Kære læsere. Vi har alle sammen forskellige slags hudtyper. Jeg har derfor samlet de forskellige hudtyper, og kommet med råd til hvordan du bedst muligt hjælper din hud til at blive helt normal og fin. 

Tør hud: Er du en af de uheldige med tør hud, hvor huden nemt kan skalle og lave små streger og rynker, så husk at benytte dig af milde produkter, som tilfører fugt til din hud. Jeg vil råde dig til at bruge fugtighedscreme så tit så muligt, i hvert fald morgen og aften.
Fedtet hud: Har du fedtet hud, hvor din hud er skinnede og med store porer, så begynd at fjern dine døde hudceller, mindst to gange om ugen, dette kan du købe produkter til. Selvom du har fedtet hud, skal den have fugt, så benyt dig af fugtighedscreme.
Blandet hud: Har du en blandet hud, hvor den både kan være fedtet et sted, men tørt et andet, så skal du både behandle den som hvis du havde tør og fedtet hud, dvs. giv den fugt og rens den for døde hudceller.
Sensitiv hud: Har du en hud der har tendens til at blive meget tør og flække? Bliver din hud ofte påvirket af varme, kulde og vejret generelt, så har du en sensitiv hud, hvor huden ofte kan klø. Vær blid mod din hud, og benyt dig af produkter uden for mange tilsætningsstoffer. Det er vigtigt at du vasker din hud morgen og aften, jo mere jo bedre.
Normal hud: Har du den normale hud, hvor den er ens over det hele, og du sjælendt har problemer med den bløde fine hud, så skal du rense den en gang imellem og fugte den, for at den vil blive ved med at holde sig normal. 

Sidst men ikke mindst vil jeg gerne anbefale fugtighedscremen Vichy Aqualia Antiox, som kan købes på apoteket. Fugtighedscremen fugter huden fantastisk godt, med en flot glød og en dejlig duft.  




Ingen kommentarer:

Send en kommentar